Teamit uuteen vuoteen 2020!

Vuoden ja vuosikymmenen vaihtuessa on hyvä tarkastella mennyttä ja suunnitella tulevaa. Teamitin perustamisesta tuli syksyllä kuluneeksi 6 vuotta. Aika on mennyt erittäin nopeasti. Teamitistä on kehittynyt vakiintunut ja varteenotettava toimija suomalaisessa IT-kentässä. Teamit on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti. Teamitin kasvattaminen ja eteenpäin vieminen on ollut erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, joskin välillä myös haastavaa. Ainakin henkilökohtaisella…

Vuoden ja vuosikymmenen vaihtuessa on hyvä tarkastella mennyttä ja suunnitella tulevaa. Teamitin perustamisesta tuli syksyllä kuluneeksi 6 vuotta. Aika on mennyt erittäin nopeasti. Teamitistä on kehittynyt vakiintunut ja varteenotettava toimija suomalaisessa IT-kentässä. Teamit on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti. Teamitin kasvattaminen ja eteenpäin vieminen on ollut erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, joskin välillä myös haastavaa. Ainakin henkilökohtaisella tasolla oppimiskäyrä on ollut riittävän jyrkkä, vaikka ennen Teamitiäkin oli jo tullut tehtyä yhtä ja toista.

On hienoa aloittaa uusi vuosi ja etenkin uusi vuosikymmen. Uuteen vuoteen lähdetään aina rinta rottingilla toteuttamaan uusia suunnitelmia. Mitä uusi vuosi ja uusi vuosikymmen tarkoittavat Teamitille? Mitä Teamit on seuraavan 6 vuoden kuluttua?

Teamit tulee jatkamaan voimakasta kasvua myös tulevalla vuosikymmenellä. Tavoitteena on, että teamitläisiä on vuoden 2020 lopussa 20 henkeä enemmän kuin vuoden alussa. 6 vuoden kuluttua meitä on toistasataa ja toimipisteitä on myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Teamit auttaa asiakkaitaan menestymään toteuttamalla edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja. Teamit on keskittynyt fullstack-ohjelmistokehitykseen ja digitaalisten markkinapaikkojen toteutukseen. Liiketoiminnan fokus on pysynyt koko ajan pääosin samana. Teamit tulee edelleen panostamaan kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitykseen ja ohjelmistokonsultointiin. Teamitin toteuttamat ratkaisut tulevat hyödyntämään kasvavassa määrin analytiikkaa ja tekoälyä.

Sekä kuluttajakauppa että yritysten välinen kaupankäynti siirtyvät kiihtyvällä vauhdilla verkkoon. Sähköisen kaupankäynnin älykkyys tulee kasvamaan ja markkinapaikkojen asiakaslähtöisyys kehittyy voimakkaasti. Millään toimialalla ei toimi enää selitys, ettei verkkokauppa sovi meille. Jos yritys ei ole verkossa, sitä ei ole olemassa. Teamit tulee mahdollistamaan liiketoiminnan digitalisoitumisen kehittämillään ratkaisuilla.

Kilpailu osaajista on kova. Teamitissä on kokeneita osaajia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että teamitläiset viihtyvät työssään ja kokevat työnsä mielekkääksi. Oman työn sisältöön ja toteutettaviin projekteihin pitää voida vaikuttaa. Teamitillä on laajan asiakaskunnan mahdollistamana erittäin monipuolinen kattaus kiinnostavia projekteja. Teamit tulee panostamaan entistä mielenkiintoisempien projektien toteutukseen. Haluamme osallistaa jokaisen teamitläisen päätöksentekoon ja yhteisten suuntaviivojen määritykseen.

Teamit avoimet työpaikat

Etsimme lisää osaajia täydentämään tiimiämme. Katso avoimet tehtävämme.

Teamitin filosofiana on jatkuva parantaminen, joka koskee sekä yritystä, että kaikkia teamitläisiä.  Jotta menestymme koko ajan kovenevassa kilpailussa, pitää meidän kehittää toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Edellytyksenä on, että tunnistamme kehityskohteet ja toteutamme yhteisesti sovitut kehitystoimet. Yrityksen pitää tarjota työkalut ja mahdollisuus osaamisen kehittämiseen. Toiminnan edellytyksenä on tukevalla maalla oleva kivijalka, joka mahdollistaa jatkuvan parantamisen.

Haluan kiittää kuluneesta vuodesta loistavia teamitläisiä ja mahtavia asiakkaitamme tähänastisesta yhteistyöstä ja luottamuksesta!

Tästä on hieno jatkaa uuteen vuoteen ja uudelle vuosikymmenelle! Tehdään siitä yhdessä entistäkin parempi.

Erinomaista uutta vuotta 2020!

One thought on “Teamit uuteen vuoteen 2020!

  1. Pingback: 7 vuotta täyttävä Teamit pisti syksyn käyntiin rennosti löylyissä | Teamitin Syksyn Kick-off 2020

Comments are closed.