Palvelut

Teamitiltä saatte valmiit ratkaisut, kokonaiset tiimit ja asiakaslähtöisimmät asiantuntijat ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus-, testaus-, verkkokauppa- , analytiikka- ja tekoälytarpeisiinne.

Olemme erikoistuneet Open Source-teknologioihin. Opastamme teitä teknologiavalintojen ja ratkaisuarkkitehtuurin läpi auttaen teitä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuudet täysimittaisesti. Toteutamme ohjelmistoratkaisumme tulevaisuuden kestävillä teknologioilla ja ilman riskiä toimittajalukosta.

Asiakaslupauksemme

  • Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta*
  • Toimintamme on 100 % läpinäkyvää
  • Teemme mitä lupaamme – aina.

*Asiakkaistamme 100 % suosittelee meitä (keskiarvo 9,2/10) ja 100 % käyttäisi Teamitin asiantuntemusta myös jatkossa (keskiarvo 9,8/10).


Ohjelmistokonsultointi

Teamitiltä löytyy kokeneet osaajat vaativiin ohjelmistokehityshankkeisiin. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai yksittäisiä osaajia osaksi asiakkaan tiimiä. Toteutamme asiakaskohtaiset ohjelmistot myös avaimet käteen -toimituksina.

eCommerce

Toteutamme markkinoiden edistyksellisimmät monikanavaisen verkkokaupan kokonaisratkaisut kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. Ratkaisumme mahdollistavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Verkkokauppa suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teamitin modulaarinen verkkokauppa-alusta sopeutuu saumattomasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Palvelumuotoilu

Digitaalisten palveluiden ja verkkokaupan asiakaslähtöisyys varmistetaan palvelumuotoilun avulla. Ennen palvelun toteutusta käydään läpi asiakkaan asiointipolut ja varmistetaan, että tuleva palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisimman helpon asioinnin koko ostopolun aikana. Samalla varmistetaan, että verkkokaupan ylläpito on sujuvaa kaikissa vaiheissa. Kun kauppa käy, ei ylimääräisiin klikkauksiin ole aikaa.

AI — Tekoäly

AI, tekoäly tai keinoäly ovat tällä hetkellä kaikkien huulilla. Erilaisia tekoälysovelluksia otetaan käyttöön kiihtyvällä tahdilla ja halutaan selvittää voisiko tekoäly tuoda hyötyjä omaan liiketoimintaan.

Analytiikka ja Data Science

Data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntäminen mahdollistaa entistä suuremmat liiketoimintahyödyt. Teamitin konsultit auttavat parhaiden ratkaisujen toteuttamisessa.