Ohjelmistoratkaisut, tiimit ja asiantuntijat

Teamitiltä saatte valmiit ratkaisut, kokonaiset tiimit ja asiakaslähtöisimmät asiantuntijat ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus-, testaus-, verkkokauppa- , analytiikka- ja tekoälytarpeisiinne. Asiantuntijoillamme on kokemusta yhteiskunnan merkittävimmistä kehityshankkeista.

Opastamme teitä teknologiavalintojen ja ratkaisuarkkitehtuurin läpi auttaen teitä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuudet täysimittaisesti. Toteutamme ohjelmistoratkaisumme tulevaisuuden kestävillä teknologioilla ja ilman riskiä toimittajalukosta.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta

9/10

Kuinka todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat Teamitin konsultteja?

4,6/5

Teamitin konsultit ovat palveluhenkisiä.

5/5

Teamitin kanssa voi keskustella avoimesti.

4,9/5

Teamitiä on helppo lähestyä.

4,7/5

Teamitin kanssa on mukavaa tehdä yhteistyötä.

4,9/5

Teamit pitää lupauksensa.

Ohjelmistokehitys

Teamitiltä löytyy kokeneet osaajat vaativiin ohjelmistokehityshankkeisiin. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai yksittäisiä osaajia osaksi asiakkaan tiimiä. Toteutamme asiakaskohtaiset ohjelmistot myös avaimet käteen -toimituksina.

Ohjelmistotestaus

Teamitin testausasiantuntijat varmistavat, että ohjelmistonne täyttävät sille asettamanne vaatimukset muun muassa toiminnallisuuden, käytettävyyden, suorituskyvyn ja asiakaskokemuksen osalta.

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme markkinoiden edistyksellisimmät monikanavaisen eli Omnichannel verkkokaupan kokonaisratkaisut kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. Ratkaisumme mahdollistavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Verkkokauppa suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teamitin modulaarinen verkkokauppa-alusta sopeutuu saumattomasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Digitaalinen palvelumuotoilu

Digitaalisten palveluiden ja verkkokaupan asiakaslähtöisyys varmistetaan palvelumuotoilun avulla. Ennen palvelun toteutusta käydään läpi asiakkaan asiointipolut. Digitaalinen palvelumuotoilu tarjoaa asiakkaalle mahdollisimman helpon asioinnin koko ostopolun aikana. Samalla varmistetaan, että verkkokaupan ylläpito on sujuvaa kaikissa vaiheissa.

AI — Tekoäly

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoiset tekoälyosaajat, jotka auttavat tekoälyratkaisujen toteutuksessa ja tekoälyyn liittyvissä kysymyksissä.  Toteutamme monipuolisia, innovatiivisia, ja käyttökohteeseen sopivia räätälöityjä tekoälyratkaisuja hyödyntäen viimeaikaisimpia menetelmiä.

Analytiikka ja Data Science

Data-analyytikomme, datainsinöörimme ja data scientistimme auttavat asiakkaitamme erilaisissa datan hyödyntämiseen liittyvissä tarpeissa. Vahva liiketoimintaosaaminen mahdollistaa sen, että puhumme asiakkaan kieltä.