Ohjelmisto­testaus

Teamitin testausasiantuntijat varmistavat, että ohjelmistosi täyttää sille asetut vaatimukset esimerkiksi toiminnallisuuden, käytettävyyden, suorituskyvyn ja asiakaskokemuksen osalta.

Missä olemme erityisen hyviä?

Testipäälliköillämme on tuhti osaaminen testauksen suunnittelusta ja koordinoinnista sekä manuaalitestauksesta ja testauksen automatisoinnista. Testiautomaatioasiantuntijamme ovat luottokumppaneitasi päivittäisessä automaatiotestauksessa sekä testauksen jatkuvassa kehittämisessä ja optimoinnissa. Manuaalitestaajamme hoitavat testauksen niillä alueilla, joita ei ole tarkoituksenmukaista automatisoida tai joilla tarvitaan erityistä syväosaamista tietyltä toimialalta.

Hoidamme koko ohjelmistokehityksen elinkaaren yksikkötestauksesta integraatio-, suorituskyky- ja järjestelmätestaukseen. Osaamista löytyy perinteisistä sekä ketteristä testausprosesseista.

Päivittäisessä käytössämme ovat mm. Robot Framework, Python, Java, Cucumber, Selenium jne. Testauksessa emme ole ripustautuneet mihinkään tiettyihin teknologioihin tai työkaluihin vaan käytämme niitä monipuolisesti.

AI-pohjaiset työkalut

Teamitin asiantuntijat ovat huipputaitavia AI-pohjaisten työkalujen hyödyntämisessä. Käytetyimpien joukossa ovat mm. ChatGPT ja GitHub Copilot. Kaikilla Teamitin asiantuntijoilla on mahdollisuus käyttää parhaaksi katsomiaan AI-pohjaisia työkaluja.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

CTA-FI