Design

Teamitiltä löytyvät ratkaisut kaikkiin design-haasteisiin, olipa kyseessä pieni tai iso projekti. Design-tiimimme ja -konsulttimme ovat parhaat kaverisi, kun tavoitteenasi on kehittää toimivia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.

Apunasi ovat

Osaava suunnittelija tai kokonainen tiimi pitkäkestoiseen, jatkuvaan tekemiseen tai ennalta sovituksi ajaksi, rajatumpaan projektiin.

Design-konsulttimme ovat kultaakin kalliimpia, kun tarvitset parasta mahdollista apua suunnittelutehtävissä. Konsulttimme ovat erikoistuneet palvelumuotoiluun, UX/UI-suunnitteluun sekä tuotesuunnitteluun. Autamme valitsemaan palvelun, joka vastaa tarpeitasi parhaiten.

Käytettävyystestaus

Käytettävyystestaus on tärkeä osa tuotteen tai palvelun kehitystä. Testauksella arvioidaan tuotteen tai palvelun käyttökokemusta ja tunnistetaan ongelmia tai esteitä, jotka vaikuttavat tuotteen käytettävyyteen ja käyttäjän tyytyväisyyteen.

Meillä käytettävyystestaus voidaan toteuttaa osana sovelluskehityshanketta tai täsmätoteutuksena julkaisuvalmiille sovellusversiolle tai tuotannossa olevalle sovellukselle.

Design-fasilitointi

Fasilitoinnilla autetaan tiimiä keskittymään luovaan ajatteluun, ideoiden tuottamiseen, ratkaisujen etsimiseen ja päätösten tekemiseen. Design-fasilitoinnissa keskeistä on luovan ajattelun edistäminen ja organisaatiossa olevan hiljaisen tiedon esiin kaivaminen.

Teamitilllä fasilitointi voi sisältää brainstorming-sessioita, käyttäjätutkimuksia, prototyyppien arviointia ja erilaisia suunnittelutehtäviä. Tavoitteena on kehittää esimerkiksi toimintamalleja, ohjelmistoa, liiketoimintaa tai asiakaskeskeisyyttä.

Toteutamme joustavia työpajoja ja voimme auttaa fasilitoitavan aiheen tunnistamisessa. Suunnittelemme työpajan sisällön joko itse tai yhdessä asiakkaan kanssa. Varmistamme aina, että palvelumme vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

CTA-FI