Ura Teamitillä

Ura Teamitillä

Menestyksemme salaisuus on työstään innostuneet ihmiset, jonka vuoksi tahdomme luoda osaajillemme parhaat edellytykset onnistua työssään. Haluamme olla työpaikka, jossa viihdytään pitkään. Joukkomme kasvaa vauhdilla ja olemme aina kiinnostuneita uusista taitavista ihmisistä.

Suuren yrityksen edut, mutta pienen yrityksen byrokratia.

Suosittelutodennäköisyys työntekijöidemme keskuudessa eli Net Promoter Scoremme on +53, mikä katsotaan erinomaisena tuloksena. Yli 70 olisi huippuluokan tulos ja siihen pyrimme.

Kysyimme työntekijöiltämme miten he kuvailisivat Teamitiä. He kuvailivat Teamitiä mm. joustavaksi, rennoksi, avoimeksi, matalahierarkkiseksi, innovatiiviseksi ja kehittyväksi. ”Teamit on työpaikka, jossa pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja jossa on mahdollisuus tulla kuulluksi sekä vaikuttaa asioihin.” Meillä on vahva halu tehdä asioita ja kehittää toimintaamme yhdessä – koko henkilöstömme voimin.

Teamitin arvot

Arvomme ovat työkulttuurimme perusta. Jos jaat ne kanssamme, viihdyt meillä varmasti.

 1. Asenne

  Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Avoimuus

  Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan. Meillä saat vapautta ja vastuuta.

 2. Innostus

  Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.

Työntekijätarinat

Teamitläiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Parhaan käsityksen meistä saat tutustumalla työntekijätarinoihin, joissa asiantuntijamme kertovat itsestään ja työstään sekä jakavat ajatuksiaan Teamitistä työpaikkana.

Avoimet työpaikat

Rekrytointimme ei noudata perinteisiä kaavoja, vaan etsimme aktiivisesti uusia osaajia joukkoomme. Tutustu rooleihin, valitse niistä kiinnostavin ja lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Jos et löydä sopivaa roolia, lähetä rohkeasti avoin hakemus. Haemme muun muassa jatkuvasti Java, React, Angular, Vue, Node, C/C++ -koodareita sekä testausasiantuntijoita!

Työntekijän edut

icon-salary

Kilpailukykyinen palkka

icon-lunch

Lounaskortti

icon-health

Korkealaatuiset työterveyspalvelut

icon-laptop

Sinulle sopivat työkalut

icon-smile

Liikunta & Kulttuuri & Hieronta

icon-insurance

Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

icon-time

Joustava työnteko

icon-diamond

Osaamisen kehittäminen

icon-heart

Tapahtumat

Kysy rekrytoinnista

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä.