Ura Teamitillä

Ura Teamitillä

Menestyksemme salaisuus on työstään innostuneet osaajat, jonka vuoksi tahdomme luoda osaajillemme parhaat edellytykset onnistua työssään. Haluamme olla työpaikka, jossa viihdytään pitkään.


Ensimmäisenä Suomessa: Täysi vapaus valita

Tarjoamme juuri sinua kannustavan palkan. Valitset sitten kiinteän kuukausipalkan tai laskutukseen perustuvan palkan, lupaamme, että olet palkkaasi tyytyväinen.

Asiakaslaskutukseen perustuva palkka sopii sinulle, joka haluat toimia yrittäjähenkisesti mutta ilman yrittäjän riskiä. Osuutesi on 50 % generoimastasi asiakaslaskutuksesta. Teamit maksaa lisäksi kaikki sivukulut ja varmistaa selustasi myös pahan päivän varalle. Palkkasi on aina vähintään takuupalkan suuruinen.


Valitse tapa jolla sinut palkitsemme

”Mallimme perustuu yksinkertaisesti siihen, että ihmisillä on yksilöllisiä tavoitteita ja tarpeita, ja myös heidän riskinottohalu vaihtelee. Palkkauksen on heijastettava näitä seikkoja. Siksi Teamit tarjoaa mahdollisuuden valita tavan, jolla tulet palkituksi osaamisestasi ja suorituksestasi.” — Jussi Heikkilä, Teamitin toimitusjohtaja

LUE LISÄÄ >>


100% tyytyväisyys Teamit-etuihin

Tarjoamme parhaat edellytykset.

 • Asiantuntijamme ovat kokeneita syväosaajia

Asiakkaamme odottavat Teamitin asiantuntijalta osaamista ja näkemystä – ja luottavat siihen. Ketään ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan tiimistämme löytyy aina sparrauskumppani.

 • Panostamme osaamisen kehittämiseen

Työntekijöillämme on käytössään yli 3500 kurssia. Lisäksi järjestetään paitsi kehityskeskusteluita myös sparrauskeskusteluita ja -kävelyitä sekä peer-to-peer-sparrausta.

 • Meillä on laajin kattaus erilaisia projekteja

Keskitymme moderneimpiin Open Source-teknologioihin.

 • Osaajillamme on vapaus vaikuttaa

Osaajillamme on vapaus vaikuttaa yhteiskunnan merkittävimmissä kehityshankkeissa, kestävien ohjelmistoratkaisujen toteuttamiseen sekä itse Teamitin kehitykseen. Kehitämme Teamitiä aidosti läpinäkyvästi koko tiimin voimin.

Henkilöstötyytyväisyys

9,2/10

Kuinka todennäköisesti Teamitin konsultti suosittelisi Teamitiä työpaikkana ystävälleen?

4,6/5

Teamit kannustaa ja tukee kehittymistäni.

4,8/5

Teamitiä on helppo lähestyä.

4,7/5

Teamit viestii oman työni tavoitteista ja odotuksista selkeästi.

4,8/5

Teamitillä luotetaan siihen, että hoidan työni hyvin.

100 %

Kyselyymme vastanneista konsulteista 100 % on tyytyväisiä Teamitin tarjoamiin henkilöstöetuihin (2020). Lainataksemme kyselyyn vastanneita työntekijöitämme, Teamitissä on ”Suuren yrityksen edut, mutta pienen yrityksen byrokratia.”

”Teamit on innokas ja energinen. Teamit on työpaikka, jossa pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja jossa on mahdollisuus tulla kuulluksi sekä vaikuttaa asioihin.”


Avoimet työpaikat

Etsimme uusia ohjelmistokehittäjiä ja testiautomaatioasiantuntijoita joukkoomme. Tutustu tehtäviin ja lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Jos et löydä sopivaa roolia, lähetä meille avoin hakemus! Haemme jatkuvasti mm. Java, React ja Node -koodareita sekä testiautomaatioasiantuntijoita.

Teamitin arvot

Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta.

 1. Asenne

  Meillä on innostunut asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Innostus

  Kestävän ohjelmistokehityksen tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Teemme mitä lupaamme.

 2. Avoimuus

  Toimimme läpinäkyvästi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Rakennamme kestävää liiketoimintaa yhdessä.

Uratarinat

Teamit on tiimi asiantuntevia ja innostuneita ohjelmistokehityksen, laadunvarmistuksen ja digitaalisen liiketoiminnan syväosaajia.

Suurin osa tiimistämme toimii kentällä yhteiskunnan merkittävimmissä ohjelmistokehityshankkeissa. Lue lisää teamitläisten kokemuksista Teamitistä ja tule mukaan rakentamaan Suomen asiakaslähtöisintä IT-palvelutaloa!

Henkilöstöedut

icon-salary

Vapaavalintainen palkkamalli

icon-lunch

Lounasetu

icon-health

Korkealaatuiset työterveyspalvelut

icon-laptop

Sinulle sopivat työkalut

icon-smile

Liikunta & Kulttuuri & Hieronta

icon-insurance

Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

icon-time

Joustava työnteko

icon-diamond

Osaamisen kehittäminen

icon-heart

Vapaus vaikuttaa & Tapahtumat

Easy Apply

Haluatko kuulla mahdollisista sinulle sopivista tehtävistä? Lähetä meille linkki profiiliisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kysy uramahdollisuuksista

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä.