Tietoa meistä

Toteutamme digitaalisia palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toteutetut palvelut mahdollistavat asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamisen ja tehostamisen. Maailma muuttuu ja digitalisoituu hurjaa vauhtia. Palveluita pitää kehittää jatkuvasti ja asiakkaamme pysyvät kanssamme ajan hermolla luotsatessamme heitä uusien teknologioiden valtameressä.

2,5 M€

Liikevaihto 2017

> 30

Työntekijöitä

30 %

Naisia

Poiketen useimmista alamme työpaikoista, työntekijöistämme lähes 30 % on naisia ja tästä olemme erityisen ylpeitä.

Teamit on perustettu vuonna 2013. Meitä on tällä hetkellä reilut 30 henkeä. Kasvoimme vuonna 2016 100 % ja vuonna 2017 64 %. Haluamme kasvaa edelleen. Kasvava yritys tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, joiden toteutus on kiinni jokaisesta itsestään.

Erotumme kilpailijoistamme muun muassa siinä, että henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus eri toimialoilta sekä toimimisesta myös asiakkaan roolissa. Meitä voi kuvailla esimerkiksi seuraavilla adjektiiveilla ketterä, kunnianhimoinen, joustava, kasvava, avoin, dynaaminen, osaava ja kannustava.

Teamitin arvot

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat Asenne, Avoimuus, Luottamus ja Innostus.

 1. Asenne

  Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Avoimuus

  Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan. Meillä saat vapautta ja vastuuta.

 2. Innostus

  Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.