Tietoa meistä

Teamit on ohjelmistokonsultointi- ja tuotetalo. Tiimimme toteuttaa vaativat businesskriittiset järjestelmät asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultoiva toimintatapamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset toteutukset.

Teamit Jussi Heikkilä

2,3 M€

Liikevaihto 2018

~ 30

Asiantuntijoita

30 %

Naisia

Teamit haluaa haastaa itseään, eikä jäädä aloilleen. Teamit arvostaa työntekijöitään ja uskoo heihin.

Teamit on vuonna 2013 perustettu ohjelmistokonsultointi- ja tuotetalo. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 2,3 MEUR. Keskimääräinen kasvu viimeisen 3 vuoden aikana on ollut 50 %, ja haluamme kasvaa edelleen. Poiketen iloisesti alan keskiarvosta, henkilöstöstämme yli 30 % on naisia. Teamitläisiä yhdistää draivi kehittymiseen ja kasvuun. Tiedämme, että kasvu onnistuu vain ennennäkemättömällä palveluasenteella ja intohimolla selvittää asiakkaan huolet alusta loppuun. Työntekijöille kasvava yritys tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, joiden toteutus on kiinni jokaisesta itsestään.

Teamitin osaajat kuvailevat Teamitiä esimerkiksi seuraavilla adjektiiveilla: joustava, kasvava ja kehittyvä, innovatiivinen, innokas, energinen, avoin ja dynaaminen. Lainataksemme työntekijäämme, Teamitillä on ”halua ja uskallusta kokeilla uusia asioita / malleja / teknologioita, mutta niitä lähestytään kuitenkin jalat maassa”.

Teamitin arvot

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat Asenne, Avoimuus, Luottamus ja Innostus.

 1. Asenne

  Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Avoimuus

  Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan.

 2. Innostus

  Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.