Verkkokaupparatkaisut

Autamme lisäämään myyntiä digitaalisia kanavia hyödyntäen. Toteutamme markkinoiden edistyksellisimmät verkkokaupat kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. 

Verkkokauppa lisää myyntiä toimialasta riippumatta

Digitaalisuuden hyödyntäminen myynnissä ei liity ainoastaan vähittäiskauppaan. Myös esimerkiksi tukkukauppa, maahantuontiyritykset ja valmistava teollisuus voivat tehostaa myyntiään ja parantaa B2B-palvelua avaamalla digitaalisen myyntikanavan. Huomioimme asiakkaan toimialan erityispiirteet ja opastamme liiketoiminnan ja myynnin toteuttamisessa verkossa.

Kitkatonta kauppaa ilman toimittajalukkoa

Suunnittelemme verkkokaupparatkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Varmistamme palvelumuotoilun avulla, että verkkokaupan tai -palvelun pyörittäminen ja siihen liittyvä päivittäinen työ on mahdollisimman kitkatonta.

Kehitystyömme on 100 % läpinäkyvää ja ratkaisumme sopii muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Toimimme ilman riskiä toimittajalukosta. Toimitamme ratkaisun joko avaimet käteen tai jatkuvana palveluna.

Miten liikkeelle?

Teamitillä on yli 20 vuoden kokemus verkkokauppojen kehityksestä ja toimimisesta johtavien suomalaisten verkkokauppojen kanssa. Jos olet perustamassa tai uusimassa verkkokauppaa tai -palvelua, ota yhteys Teamitin myyntitiimiin: myynti(a)teamit.fi. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tavoitteet ja toiveet ja teemme keskustelun perusteella jäsennellyn tarjouksen.

Ota yhteyttä