Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme markkinoiden edistyksellisimmät monikanavaisen Omnichannel verkkokaupan kokonaisratkaisut kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. Teamitin modulaarinen WooCommerce verkkokauppa-alusta sopeutuu saumattomasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Verkkokauppa lisää myyntiä toimialasta riippumatta

Digitaalisuuden hyödyntäminen myynnissä ei liity ainoastaan vähittäiskauppaan. Myös esimerkiksi tukkukauppa, maahantuontiyritykset ja valmistava teollisuus voivat tehostaa myyntiään ja parantaa B2B-palvelua avaamalla digitaalisen myyntikanavan. Huomioimme asiakkaan toimialan erityispiirteet ja opastamme liiketoiminnan ja myynnin toteuttamisessa verkossa.

 

Teamitin tuotteistettu WooCommerce verkkokauppa

Teamit on Suomen johtava businesskriittisten WooCommerce verkkokauppojen toimittaja. Olemme tehneet WooCommercesta entistä paremman luomalla valmiiksi tuotteistetun kokonaisratkaisun, joka on optimoitu suomalaisille yrityksille.

Ratkaisumme mahdollistavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Olemme toteuttaneet WooCommerceen joukon valmiita lisäosia, jotka tehostavat yrityksen kaupankäyntiä ja tarjoavat työkaluja monikanavaiseen Omnichannel verkkokauppaan. Kun valitset verkkokaupaksesi WooCommercen, saat samalla verkkokauppaan täydellisesti integroidun sisällönhallinnan.

Lue lisää Teamitin WooCommerce-ratkaisusta

Kitkatonta kauppaa ilman toimittajalukkoa

Suunnittelemme verkkokaupparatkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Varmistamme palvelumuotoilun avulla, että verkkokaupan tai -palvelun pyörittäminen ja siihen liittyvä päivittäinen työ on mahdollisimman kitkatonta.

Kehitystyömme on 100 % läpinäkyvää ja ratkaisumme sopii muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Toimimme ilman riskiä toimittajalukosta. Toimitamme ratkaisun joko avaimet käteen tai jatkuvana palveluna.

Miten liikkeelle?

Teamitillä on yli 20 vuoden kokemus verkkokauppojen kehityksestä ja toimimisesta johtavien suomalaisten verkkokauppojen kanssa. Jos olet perustamassa tai uusimassa verkkokauppaa tai -palvelua, ota yhteys Teamitin myyntitiimiin: myynti(a)teamit.fi. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tavoitteet ja toiveet ja teemme keskustelun perusteella jäsennellyn tarjouksen.

Ota yhteyttä