Tekoäly ja kone­oppiminen

Teamit toteuttaa innovatiiviset, asiakkaalle kustomoidut tekoälyratkaisut hyödyntäen tehokkaimpia menetelmiä ja teknologioita. Tekoälypalveluitamme ovat mm. koulutus, tarvekartoitus, Proof of Concept (PoC), toteutus, tuotannollistaminen ja ylläpito. Liikkeelle voidaan lähteä myös ylätason data-roadmapin määrityksellä.

Teamitin Data Engineerit ja Data Scientistit

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoiset Data Engineerit ja Data Scientistit, jotka auttavat tekoälyratkaisujen toteutuksessa ja tekoälyyn liittyvissä kysymyksissä. Osaajillamme on vahva ymmärrys AI:sta strategiatasolla sekä pitkä kokemus erilaisista tekoälytoteutuksista.

Hoidamme koko ohjelmistokehityksen elinkaaren yksikkötestauksesta integraatio-, suorituskyky- ja järjestelmätestaukseen. Osaamista löytyy perinteisistä sekä ketteristä testausprosesseista.

Päivittäisessä käytössämme ovat mm. Robot Framework, Python, Java, Cucumber, Selenium jne. Testauksessa emme ole ripustautuneet mihinkään tiettyihin teknologioihin tai työkaluihin vaan käytämme niitä monipuolisesti.

AI-pohjaiset työkalut

Teamitin asiantuntijat ovat huipputaitavia AI-pohjaisten työkalujen hyödyntämisessä. Käytetyimpien joukossa ovat mm. ChatGPT ja GitHub Copilot. Kaikilla Teamitin asiantuntijoilla on mahdollisuus käyttää parhaaksi katsomiaan AI-pohjaisia työkaluja.

AI-kartoitus

Teamit auttaa selvittämään, miten tekoälyä voisi hyödyntää juuri teidän yritykseksessänne. Voimme myös arvioida aiempia tekoälytoteutuksianne ja päivittää niitä. AI-kartoituksella vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisia AI-käyttömahdollisuuksia on löydettävissä?
 • Mikä on nykyisten tekoäly- ja analytiikkamenetelmien tila?
 • Millaisia riskeja on näköpiirissä?
 • Millaisia liiketoimintahyötyjä on saavutettavissa
  • Lisää myyntiä
  • Lisää tehokkuutta
  • Kustannussäästöjä

AI-kartoitus aloitetaan useimmiten yrityksen strategiatasolta. Se toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa.

AI-POC

Soveltuvuusselvityksen eli Proof of Conceptin (PoC) avulla testataan ja tutkitaan tekoälytoteutuksen toimivuutta, hyödyllisyyttä ja tuotantokelpoisuutta. PoC:ssa tarkastellaan erityisesti näitä seikkoja:

 • Menetelmän toimintavarmuus
 • Menetelmän vaikutus liiketoimintaan
 • Käytettävissä olevan datan laatu
 • Sopivimmat työkalut ja algoritmit
 • Tuotannollistamisen ja ylläpidon vaatimukset

PoC:n toteutukseen varataan yleensä noin 3–6 viikkoa. Selvityksen perusteella voidaan tehdä päätöksiä kehityksestä, tuotannollistamisesta tai uusien käyttökohteiden tarkastelusta.

AI tuotantoon

Kun PoC:n tulokset näyttävät hyviltä, PoC voidaan viedä tuotantoon. Tässä kohtaa PoC:ssa käytettyjen työkalujen sopivuus tuotantokäytössä arvioidaan vielä uudelleen. Toimitamme kaiken tarvittavan: toteutetun ratkaisun, koulutuksen ja käyttötuen.

AI-ratkaisun tuotantokäytölle asetetaan mitattavat tavoitteet ja tehdään ROI-laskelma. Tuotannossa olevan AI-ratkaisun toimivuutta pitää seurata ja kehittää jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

CTA-FI