Asiakastarina: Valogalleria

Sähköextra on perinteikäs turkulainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1985. Sähköextra palvelee niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, sähköalan ammattilaisia kuin kiinteistöhuoltoliikkeitä kaikenlaisissa valaistukseen ja sähköön liittyvissä tarpeissa. Sähköextra on tunnettu henkilökohtaisesta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Sähköextralle on tärkeintä, että asiakkaat saavat toiveiden ja vaatimusten mukaiset tuotteet ja palvelut – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti. Tavoitteet Sähköextra oli uudistanut verkkosivunsa…

valogalleria

Sähköextra on perinteikäs turkulainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1985. Sähköextra palvelee niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, sähköalan ammattilaisia kuin kiinteistöhuoltoliikkeitä kaikenlaisissa valaistukseen ja sähköön liittyvissä tarpeissa. Sähköextra on tunnettu henkilökohtaisesta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Sähköextralle on tärkeintä, että asiakkaat saavat toiveiden ja vaatimusten mukaiset tuotteet ja palvelut – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Tavoitteet

Sähköextra oli uudistanut verkkosivunsa hiljattain ja sivustouudistuksen tuloksena oli syntynyt tyylikkäät ja toimivat sivut. Jotta Sähköextra voisi palvella asiakkaitaan myös liikkeen aukioloajan ulkopuolella, toimitusjohtaja Marjut Lindström oli alkanut miettiä verkkokaupan perustamista. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Sähköextra voisi auttaa asiakkaitaan valaistustarpeissaan tarjoamalla suunnitteluapua tarkkojen valaisinkohtaisten tietojen lisäksi.

Toimitettu ratkaisu

Marjut kuuli pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltaan, että Teamit oli toimittanut sähköisen tilausjärjestelmän turkulaiselle yritykselle. Parin tapaamisen jälkeen Teamitin kanssa löytyi yhteinen sävel ja yhteistyö alkoi yhdessä Sähköextran ja Sähköextran käyttämän mainostoimiston kanssa. Tavoitteena oli tehdä design-valaisimiin ja valaistukseen erikoistunut verkkokauppa, valogalleria.fi, joka laajentaisi Sähköextran ensiluokkaisen palvelun verkkoon.

Valogalleria.fi-verkkokaupassa valaisimia voi hakea useilla eri hakukriteereillä, kuten suunnittelijan, valmistajan, tilan, tyylin tai käyttötarkoituksen mukaisesti. Verkkokaupassa on runsaasti kuvia erilaisista tiloista, joihin valaisimia on sijoitettu, jolloin valaisinten sopivuutta on helpompi arvioida.

www.valogalleria.fi