Vaihtuvat projektit ja modernit teknologiat – siitä on konsulttina toimivan ohjelmistokehittäjän työ tehty

Full Stack -ohjelmistokehittäjämme Teemu Huttusen mielestä ohjelmistokehittäjän ja erityisesti IT-konsultin työssä on parasta mielenkiintoiset ja sopivalla syklillä vaihtuvat asiakasprojektit, joissa saa työskennellä modernien teknologioiden parissa. Miten Teemu neuvoisi muita uransa alkutaipaleella olevia ohjelmistokehittäjiä, joita IT-konsultin työ on alkanut kiinnostaa? Lue lisää itewikin artikkelista: Lue lisää aiheesta: Sopisitko konsultiksi?

Full Stack -ohjelmistokehittäjämme Teemu Huttusen mielestä ohjelmistokehittäjän ja erityisesti IT-konsultin työssä on parasta mielenkiintoiset ja sopivalla syklillä vaihtuvat asiakasprojektit, joissa saa työskennellä modernien teknologioiden parissa.

Miten Teemu neuvoisi muita uransa alkutaipaleella olevia ohjelmistokehittäjiä, joita IT-konsultin työ on alkanut kiinnostaa? Lue lisää itewikin artikkelista:

https://www.itewiki.fi/blog/2021/03/vaihtuvat-asiakasprojektit-ovat-teemu-huttusen-mielesta-parasta-it-konsultin-tyossa-full-stack-kehittajaa-kiinnostaa-nyt-erityisesti-react-native/

Lue lisää aiheesta: Sopisitko konsultiksi?