Tiedote: Teamit kasvaa ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset

Onko Teamit tuttu aikaisemmasta? Tähän kysymykseen 9/10 ohjelmistokehittäjistä ja testiautomaatio-osaajista vastaa ei, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Teamit on kaikessa hiljaisuudessaan kasvanut ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset ja konsulttitalot. Teamit on vuodessa kasvanut 30 %, saanut lisää asiakkaita ja projekteja ja avannut tekoäly- ja data-analytiikan pelikentän. Palvelutarjoomaan kuuluu Open Source -ohjelmistokehitys, testiautomaatio…

Onko Teamit tuttu aikaisemmasta? Tähän kysymykseen 9/10 ohjelmistokehittäjistä ja testiautomaatio-osaajista vastaa ei, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Teamit on kaikessa hiljaisuudessaan kasvanut ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset ja konsulttitalot.

Teamit on vuodessa kasvanut 30 %, saanut lisää asiakkaita ja projekteja ja avannut tekoäly- ja data-analytiikan pelikentän.

Palvelutarjoomaan kuuluu Open Source -ohjelmistokehitys, testiautomaatio ja testauksen johtaminen, verkkokaupparatkaisut, tekoäly/AI-ratkaisut, data-analytiikka ja RPA-ratkaisut, joiden osaajia on runsaat 40 henkeä.

Teamitin panostus työviihtyvyyteen tuottaa tulosta ja näkyy paitsi henkilöstötyytyväisyydessä myös asiakaspalautteissa

Teamitin osaajat keräävät kiitosta asiakkailta. Vuonna 2020 asiakaspalautteen keskiarvo oli 4,4/5 ja kysymyksessä kuinka todennäköisesti suosittelisit Teamitin konsulttia 9/10.

Teamitillä työviihtyvyys nähdään kestävälle liiketoiminnalle elintärkeänä. Panostuksen tuloksia on havaittavissa erinomaisen asiakaspalautteen lisäksi korkeana sisäisenä suosittelutodennäköisyytenä (9,2/10) ja erinomaisilla keskiarvoilla kaikissa henkilöstötyytyväisyyskyselyn osa-alueissa.

”Yrityksen niin sanotun backoffice-porukan koko olemassaolon tarkoitus on tukea tiimiä ja siihen kuuluvia yksilöitä kaikin keinoin. Kun perusta on kunnossa, pystyy jokainen keskittymään olennaiseen. Kun yhteishenki on vahva, yhteinen intohimomme kestävien ja tehokkaiden ratkaisujen luomiselle pääsee uusiin ulottuvuuksiin”, sanoo Teamitin henkilöstö- ja hallintovastaava Christel Isberg-Arasola.

Teamit on luotettava kumppani

Teamitin jalansija markkinoilla on tukeva, ja Teamit pystyy jo yksittäisten kovien asiantuntijoiden lisäksi toimittamaan asiakkaalle myös kokonaisia kehitystiimejä ja kokonaisvastuullisia ohjelmistoprojekteja. Paikallista toimituskyvykkyyttä tukee tarvittaessa myös Teamitin nearshore-verkosto.

”Teamit on juuri sopivan kokoinen toimittaja ja kumppani”, sanoo konsultoinnin liiketoiminnasta vastaava Sami Talpiainen. ”Asiantuntijuutta riittää vaativiinkin hankkeisiin. Myynti- ja kehitysprosessit eivät jumita byrokratiarattaisiin, vaan joustavuus ja nopea reagointikyky ovat Teamitin selkeitä vahvuuksia.”

Luotettavuus on puolestaan Teamitin ydinarvoja. Avoimuus, luotettavuus, asenne ja innostus ovat Teamitillä punainen lanka niin asiakastyössä kuin sisäisessä toiminnassa.

”Teamit pitää lupauksensa”
4,9/5

Lue lisää: Kokemuksia Teamitistä — Näin Teamitin osaajat kuvailevat Teamitiä työpaikkana

One thought on “Tiedote: Teamit kasvaa ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset

  1. Pingback: Kokemuksia Teamitistä: Näin Teamitin osaajat kuvailevat Teamitiä työpaikkana

Comments are closed.