Syksy pimenee, mutta kollegat piristää fiiliksiä

Jotkut saattoivat huomatakin aiemmin syksystä, että osallistuimme Kanaliigan Counter Strike-turnaukseen Teamitin joukkueella. Joukkueemme ässäpelaajiin kuului: Sakri, Jaakko, Edgar, Teemu, Christel, ja olinhan siellä minäkin mukana säätämässä😂. Tämä on se kohta, jossa pyytäisin katsojia taputtamaan tiimillemme👏, jos olisimme studiossa, mutta koska tämä on blogipostaus, niin voitte vaikka kliksutella sillä hiirellänne meille😄. Vaikka play offeihin emme tosiaan…

Jotkut saattoivat huomatakin aiemmin syksystä, että osallistuimme Kanaliigan Counter Strike-turnaukseen Teamitin joukkueella.

Joukkueemme ässäpelaajiin kuului: Sakri, Jaakko, Edgar, Teemu, Christel, ja olinhan siellä minäkin mukana säätämässä😂. Tämä on se kohta, jossa pyytäisin katsojia taputtamaan tiimillemme👏, jos olisimme studiossa, mutta koska tämä on blogipostaus, niin voitte vaikka kliksutella sillä hiirellänne meille😄.

Vaikka play offeihin emme tosiaan menneetkään, niin ajattelimme silti juhlistaa tiimin kesken niitä pieniä voittoja ja onnistumisia, joita saimme aikaiseksi. Eikä ne play offitkaan kauaksi jääneet köh köh…

Tarkennuksena kuvan vasemmalla laidalla oleva henkilö ei ole Jaakko, vaikka nimi alkaakin J:llä myös, vaan Teamitin toimitusjohtaja Jussi Heikkilä -tiimimme virallinen sponsori. Tähän kohtaan voisin mainita, että sponsorimme tarjoaa parhaat mahdolliset ohjelmistokehitys-, testaus-, verkkokauppa- ja AI-ratkaisut kaikenlaisille yrityksille.

Juhlistamisen osalta teimme niin, että tiimin jäsenet itse saivat äänestää tiimin tämän kauden MVP-pelaajaa perusteluiden kanssa, siitä miksi juuri tämä henkilö ansaitsee tunnustuksen tekemisestään tiimissämme. Ja vaikka ohjelmistotalo olemmekin, niin nyt MVP:ssä ei ollut kyse Minimum Viable Productista, koska muuten näissä kuvissa se olisin minä, joka heiluttelisin sitä palkintoa omilla minimum CS-taidoillani, vaan kyseessä oli siis tietenkin Most Valuable Player-palkinto. Tämän jälkeen keräännyimme yhdessä toimistolle muistelemaan parhaita planteja ja statseja… No ei todellakaan tehty näin, vaan korkkaamaan kakun ja juomat hyvän porukan kesken 😁.

Kuka sen MVP-pokaalin 🏆 sitten lopulta meillä vei? No Edgar Alatalohan sen nappasi itselleen. Ja vaikka Edgar toisen pelaajamme Sakri Koskimiehen kanssa kantoi tiimiämme yksilötaitojenkin puolesta, niin päällimmäiset perustelut hänen äänestämiselleen MVP:ksi olivat: ”tiimipelaaja, hyvä johtaja, rauhallinen ja selkeä viestintä, kannustava, hyvä opettaminen, hyvä tekniikka”. Voisikin sanoa, että Edgar sai kaivettua jokaisesta tiimin pelaajasta useampia kymmeniä prosentteja irti lisää onnistumisten mahdollisuuksia.

Teamitin MVP 2020

Niin mitäs tämä maaginen Teamitin CS Johtaja Edgar Alatalo sitten oikein tekikään meillä Teamitillä konsulttina? No ehkä ei niin yllättäen, kun miettii CS-tiimimmekin perusteluja hänet palkita, niin hän toimii koodaavana Scrum Masterina asiakkaallamme vastaten kahdesta eri tiimistä.

Omasta puolestani haluan kiittää koko meidän tiimiämme siitä, että tähän lähtivät mukaan ja vetivät niin hyvällä asenteella, että itse ainakin sain lisää virtaa näistä pelikerroista syksyn pimeyteen. Vaikka Counter Strikea en muuten pelailekaan, niin ehdottomasti lähtisin uudestaan messiin tämän tiimin kanssa.

Alle laitoin vielä pari kuvaa siitä, kuinka ”palkinnonjakogaalan” jälkeen vaihteeksi minä ja Teemu vietiin jossain pelissä (pöytäfusse) Edgaria ja Sakria, koska klassiseen internet tyyliin ”pics or it didn’t happen”.

Lue lisää Edgarista: Millainen on hyvä IT-konsultti? – ”Täytyy ymmärtää myös asiakkaan liiketoimintaa.”

Lue lisää Sakrista: Ohjelmistokehittäjänä liiketoiminnan, teknologian ja muotoilun risteyksessä