Pikkujoulut pöytäpelejä pelaten

Viime perjantaina Teamit järjesti jokaisen suomalaisen lempijuhlat – firman pikkujoulut. Juhlavalmistelut oli aloitettu jo viikkoja etukäteen, ja pikkuhiljaa marraskuun aikana Helsingin toimistolle alkoi ilmestyä erilaisia pelejä – kallellaan olevasta biljardipöydästä pöytälätkään ja viime tipassa myös pöytälätkän pelaajahahmoihin. Juuri ennen h-hetkeä saimme vielä tilaamamme pitopalveluherkut paikalliselta Ravintola Happy Friendsiltä. Suosittelemme! Lisäksi toimitusjohtajamme Jussi toi mukanaan ihka-aidon…

Viime perjantaina Teamit järjesti jokaisen suomalaisen lempijuhlat – firman pikkujoulut. Juhlavalmistelut oli aloitettu jo viikkoja etukäteen, ja pikkuhiljaa marraskuun aikana Helsingin toimistolle alkoi ilmestyä erilaisia pelejä – kallellaan olevasta biljardipöydästä pöytälätkään ja viime tipassa myös pöytälätkän pelaajahahmoihin.

Juuri ennen h-hetkeä saimme vielä tilaamamme pitopalveluherkut paikalliselta Ravintola Happy Friendsiltä. Suosittelemme! Lisäksi toimitusjohtajamme Jussi toi mukanaan ihka-aidon muovikuusen ja jouluisia koristeita tuomaan lisää joulufiilistä toimistolle.

Pikkujoulujen tarkoitus oli kerätä koko porukka yhteen kotipesäämme Lauttasaaren toimistolle, sillä konsulttimme tekevät töitä arkisin yleensä asiakkaiden luona. Toinen tavoite oli sekoittaa vähän pakkaa niin, että pääasiallisesti Helsingin toimistolla istuvat tutustuisivat paremmin muualla työskenteleviin ja toisin päin.

Tämän tavoitteen täyttämisen työkaluna toimi leikkimielinen peliturnaus ja joukkueiden arpominen. Arvonta ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitellulla tavalla, sillä suurin osa Helsingin toimistolla istuvista päätyi samaan joukkueeseen. Opimme siis vielä kantapään kautta, että tavoitteiden saavuttamista ei pidä jättää sattuman varaan.

Arpaonnettaren jekusta huolimatta, ehdimme myös tutustua toisiimme ja rupatella pelien lomassa. Monet pääsivät pelaamaan legendaarisia pöytäpelejä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tai jopa ensimmäistä kertaa ikinä.

Niin pelit kuin osallistujatkin selvisivät pikkujouluriennoista hyvin, joten revanssin mahdollisuus on pian tulossa. Jatkamme sisäisten tilaisuuksien järjestämistä jatkossakin, joten pöytäpelejä pääsee pelailemaan myös muuten kuin pikkujouluaikaan.

Elena Juslin
Elena on suorittanut kauppatieteiden maisterin ja kandidaatin tutkinnot pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta painottaen opintonsa kansainväliseen markkinointiin. Yksi Elenan suurimmista innostuksen aiheista on digitalisaation tuomat mahdollisuudet auttaa, informoida ja viihdyttää ihmisiä.

One thought on “Pikkujoulut pöytäpelejä pelaten

  1. Pingback: Hyvää uutta vuotta 2019! • Teamit

Comments are closed.