Hyvää uutta vuotta 2018, Happy and Prosperous New Year 2018!

Haluan kiittää asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme hienosta vuodesta 2017. Teamitissä tapahtui paljon ja kasvoimme jälleen voimakkaasti kaikilla osa-alueilla. Saimme uusia, merkittäviä asiakkaita sähköisen liiketoiminnan palveluiden alueella ja konsultointiliiketoiminta kasvoi voimakkaasti. Laajennuimme myös maantieteellisesti ja avasimme konttorin Tampereelle. Odotamme, että vuodesta 2018 tulee vielä menestyksekkäämpi. Panostamme ja investoimme lisää sekä sähköisen kaupankäynnin palveluihin, että konsultointiliiketoimintaan. Vuoden…

Haluan kiittää asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme hienosta vuodesta 2017. Teamitissä tapahtui paljon ja kasvoimme jälleen voimakkaasti kaikilla osa-alueilla. Saimme uusia, merkittäviä asiakkaita sähköisen liiketoiminnan palveluiden alueella ja konsultointiliiketoiminta kasvoi voimakkaasti. Laajennuimme myös maantieteellisesti ja avasimme konttorin Tampereelle.

Odotamme, että vuodesta 2018 tulee vielä menestyksekkäämpi. Panostamme ja investoimme lisää sekä sähköisen kaupankäynnin palveluihin, että konsultointiliiketoimintaan. Vuoden 2018 alussa saamme jälleen lisää osaamista ja kokemusta, kun Teamitissä aloittaa uusia rautaisia ammattilaisia.

Toivotan hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2018 nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme.

I would like to thank our customers, employees and partners for a great year 2017. A lot has happened in Teamit and we have been able to grow our businesses remarkably in all areas. We have gained new, significant customers in the area of e-commerce services and our consulting business has grown strongly. We have also expanded geographically, as we have opened a new office in Tampere.

We expect the year 2018 to be even more successful. We will continue investing in both e-commerce and consulting businesses. At the beginning of 2018, we will gain more experience and know-how, when new skilled professionals join Teamit.

I wish our current and future customers, employees and partners a Happy and Prosperous New Year 2018!

Jussi Heikkilä, CEO