7 vuotta täyttävä Teamit pisti syksyn käyntiin rennosti löylyissä

Teamitin Syksyn Kick-off 2020 vietettiin lämpimissä tunnelmissa Ravintola Löylyssä. Samalla juhlistettiin myös Teamitin 7-vuotissyntymäpäivää. Sää suosi ja iltaa aloitettiin rennosti Pyhän Birgitan puistossa tutustuen tuttuihin ja uusiin kollegoihin, koronaetäisyydet tottakai huomioiden. Puistosta siirryttiin Ravintola Löylyyn. Illallisen aikana Teamitin toimitusjohtaja Jussi Heikkilä kävi läpi tämänhetkisen tilanteen. Vuoden alussa Teamitillä oli kunnianhimoinen tavoite kasvattaa tiimiä kahdella hengellä…

teamit group helsinki 2020

Teamitin Syksyn Kick-off 2020 vietettiin lämpimissä tunnelmissa Ravintola Löylyssä. Samalla juhlistettiin myös Teamitin 7-vuotissyntymäpäivää.

Sää suosi ja iltaa aloitettiin rennosti Pyhän Birgitan puistossa tutustuen tuttuihin ja uusiin kollegoihin, koronaetäisyydet tottakai huomioiden. Puistosta siirryttiin Ravintola Löylyyn.

#kickoff2020

Illallisen aikana Teamitin toimitusjohtaja Jussi Heikkilä kävi läpi tämänhetkisen tilanteen. Vuoden alussa Teamitillä oli kunnianhimoinen tavoite kasvattaa tiimiä kahdella hengellä kuukaudessa. Alkuvuosi käynnistyi tavoitteiden mukaisesti. Vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla aloitti neljä ohjelmistokehittäjää ja kaksi testausasiantuntijaa. Kesän jälkeen tiimi on kasvanut kolmella ohjelmistokehittäjällä ja yhdellä projektipäälliköllä. Koronasta huolimatta Teamit on vakaassa kasvussa.

”On erinomaisen hienoa, että olemme pystyneet kasvamaan jopa korona-aikana. Suuri kiitos kuuluu erittäin osaaville ja motivoituneille ammattilaisillemme, jotka ovat pystyneet  tuomaan asiakkaille heidän haluamaansa lisäarvoa. On etuoikeutettua olla tuottamassa digitaalisia palveluita, jotka lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta.”

– Toimitusjohtaja, Jussi Heikkilä
#ravintolalöyly

Saunaintoilijoille Löyly ei tuota pettymystä. Savusaunan, tavallisen saunan, saunaloungen ja meren välillä sahataan ahkerasti. Terassillakin tarkenee hyvin, joskin tuulitukka näyttäytyy kasvavana trendinä. Ei haittaa, Teamitin pipo pelastaa.

#teamit #pipo

Aaltojen yltäessä metrin korkeudelle, jatkoille meneville buukattu venetaksi vaihtuu tavalliseen taksiin. Jatkot ovat tällä kertaa koronaturvallisesti Teamitin toimistolla. Biljardi, ohjelmointikielet ja ilmastonmuutos toimivat illan hot topiceina.

Ainakaan vielä koronavilkku ei ole vilkkunut.

#afterparty

Jatka lukemista: Teamit uuteen vuoteen 2020!

2 thoughts on “7 vuotta täyttävä Teamit pisti syksyn käyntiin rennosti löylyissä

  1. Pingback: Teamit vuoteen 2021 — Teamit

  2. Pingback: Hyvää juhannusta 2021! — Teamit

Comments are closed.