WordPress- ja WooCommerce-liiketoiminnan myynti

Teamit on päättänyt pitkän harkinnan jälkeen luopua WordPress- ja WooCommerce-alustoihin perustuvasta verkkokauppa- ja sivustoliiketoiminnasta ja myynyt em. liiketoiminnan 31.8.2021 Avenla Oy:lle. Teamitin Ecom-tiimin työntekijät siirtyvät Avenlalle vanhoina työntekijöinä ja jatkavat työskentelyä siirtyvien asiakkuuksien ja projektien parissa keskeytyksettä. — Olemme valinneet WordPress/Woocommercen yhdeksi pääteknologioistamme ja saimme liiketoimintakaupan myötä lisää asiantuntemusta ja resursseja asiakasprojektiemme toteutukseen. Uskon, että…

Teamit on päättänyt pitkän harkinnan jälkeen luopua WordPress- ja WooCommerce-alustoihin perustuvasta verkkokauppa- ja sivustoliiketoiminnasta ja myynyt em. liiketoiminnan 31.8.2021 Avenla Oy:lle.

Teamitin Ecom-tiimin työntekijät siirtyvät Avenlalle vanhoina työntekijöinä ja jatkavat työskentelyä siirtyvien asiakkuuksien ja projektien parissa keskeytyksettä.

Olemme valinneet WordPress/Woocommercen yhdeksi pääteknologioistamme ja saimme liiketoimintakaupan myötä lisää asiantuntemusta ja resursseja asiakasprojektiemme toteutukseen. Uskon, että pystymme tarjoamaan nyt siirtyviin mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin laajaa asiantuntemusta ja myös uutta perspektiiviä verkkoliiketoiminnan ja -näkyvyyden kehitykseen, kertoo Timo Viento Avenlasta.

Päätös liiketoiminnasta luopumisesta ei ollut helppo. Teamit on vuosien varrella saanut palvella Suomen edistyksellisimpiä asiakkaita ja toteuttaa ensiluokkaisia verkkokauppoja. Matka on ollut hieno ja tarjonnut paljon onnistumisia ja sopivasti myös haasteita. Kiitän sydämellisesti kaikkia Teamitin verkkokauppa-asiakkaita hyvästä yhteistyöstä, toteaa Jussi Heikkilä.

Teamit on täyden palvelun ohjelmistotalo, joka tulee jatkossa keskittymään entistä vahvemmin ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen sekä AI- ja analytiikkaliiketoimintaan.

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Jussi Heikkilä, toimitusjohtaja, Teamit Group Oy, jussi.heikkila@teamit.fi, 050 3509 003

Timo Viento, hallituksen pj, Avenla Oy, timo.viento@avenla.fi, puh. 041 536 127