Valitse tapa, jolla Sinut palkitsemme

Kuljemme pyörällä, julkisilla tai autolla. Asumme maalla tai kaupungissa, kerros- tai omakotitalossa. Vaellamme vuorilla tai makaamme sohvalla. Ruokavaliomme on vegaaninen tai jotain muuta. Yhtä kaikki, elämä on valintoja, yksilöllisiä päätöksiä. Vaihtelemme niitä mieltymystemme ja elämäntilanteidemme mukaan. Tai sitten olemme monivalintaisia sekakäyttäjiä ja sekoitamme vaihtoehdoista oman boolimme. Juuri siksi onkin outoa ja vanhanaikaista, että kaiken moninaisuuden…

Kuljemme pyörällä, julkisilla tai autolla. Asumme maalla tai kaupungissa, kerros- tai omakotitalossa. Vaellamme vuorilla tai makaamme sohvalla. Ruokavaliomme on vegaaninen tai jotain muuta.

Yhtä kaikki, elämä on valintoja, yksilöllisiä päätöksiä. Vaihtelemme niitä mieltymystemme ja elämäntilanteidemme mukaan. Tai sitten olemme monivalintaisia sekakäyttäjiä ja sekoitamme vaihtoehdoista oman boolimme.

Juuri siksi onkin outoa ja vanhanaikaista, että kaiken moninaisuuden keskellä yksi on ja pysyy. Tapa, jolla meidät työpanoksestamme palkitaan. Näin asian ei tarvitse olla.

Siksi me Teamitissa olemme ajatelleet asian toisin.

Mallimme perustuu yksinkertaisesti siihen, että ihmisillä on yksilöllisiä tavoitteita ja tarpeita, ja myös heidän riskinottohalu vaihtelee. Palkkauksen on heijastettava näitä seikkoja. Siksi Teamit tarjoaa mahdollisuuden valita tavan, jolla tulet palkituksi osaamisestasi ja suorituksestasi.

Valittavana on joko perinteinen kiinteä kuukausipalkka tai asiakaslaskutukseen perustuva korvaus.

Kiinteä kuukausipalkka on todennäköisesti paras ratkaisu useimmille. Ennakoitavat tulot helpottavat elämän suunnittelua.

Mutta.

Voit valita myös asiakaslaskutukseen perustuvan, Teamitin paikallisen ratkaisun mukaisen palkan. Toimit yrittäjähenkisesti ilman yrittäjän riskiä. Hyvät ja hiljaisemmat kuukaudet heijastuvat tuloissa. Mutta selustasi on turvassa pahan päivän varalle. Palkka on aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen takuupalkan suuruinen.

Yksi asia on syytä tehdä selväksi. Emme arvota palkkamalleja tai työntekijän tekemää valintaa palkkamallin suhteen. Valinta on jokaisen oma asia. Yksi sopii yhdelle, toinen toiselle.

Valitsetpa kumman tahansa, palkkamalli sovitaan työsopimuksessa ja sen voi vaihtaa kolmen kuukauden irtisanomisajalla ja enintään kahdentoista kuukauden välein. Työsopimus päivitetään vastaamaan valittua palkkamallia.

Miksi me Teamitissä tarjoamme tällaisen vaihtoehdon? Siksi, että parhaiden digitaalisten palveluiden tekemiseen tarvitaan parhaat tekijät. Tutkimusten mukaan työpaikan valintaan vaikuttavat tehtävien mielekkyys, työyhteisö sekä palkitseminen.

Työtehtävämme ovat taatusti mielekkäitä ja haastavia, yhteisömme ja henkemme on avoin ja kannustava.Nyt tarjoamme Suomen ensimmäisenä IT-yrityksenä konkreettisen mallin yksilölliseen ja kannustavaan palkkaan. Niin halutessasi. Valinta on Sinun.

Jussi Heikkilä, toimitusjohtaja

Tivin uutinen: Softayhtiö tarjoaa lennosta vaihdettavaa palkkamallia – ”haluamme tarjota täyden vapauden valita”
Kauppalehti:
Ohjelmistoyhtiön omaperäinen palkkamalli – Voi valita kuukausipalkan, provisiopalkan tai vaihdella näiden välillä
Verkkouutiset:
Ohjelmistoyhtiö kehitti palkkamallin: Näin saisit valita

2 thoughts on “Valitse tapa, jolla Sinut palkitsemme

  1. Pingback: Ura Teamitillä | Koodipaja muiden joukossa | teamit.fi

  2. Pingback: Hyvää juhannusta 2021! — Teamit

Comments are closed.