Sami Talpiainen on aloittanut Teamitillä Head of Consulting -roolissa 2.9.2019

Saimme joukkoomme rautaisen ammattilaisen syyskuun alussa, kun Sami Talpiainen aloitti Teamitilla Head of Consulting -roolissa 2.9.2019. Samilla on lähes 20 vuoden kokemus IT- ja asiantuntijapalveluliiketoiminnasta erilaisissa liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä, ja hän ottaa vastuulleen Teamitin konsulttiliiketoiminnan. Teamit panostaa jatkossa entistä voimakkaammin IT-asiantuntijapalveluihin ja Sami vahvistaa tiimiämme erinomaisesti osaamisellaan ja kokemuksellaan. ”Yhteinen polkuni Teamitin kanssa ulottuu…

Saimme joukkoomme rautaisen ammattilaisen syyskuun alussa, kun Sami Talpiainen aloitti Teamitilla Head of Consulting -roolissa 2.9.2019. Samilla on lähes 20 vuoden kokemus IT- ja asiantuntijapalveluliiketoiminnasta erilaisissa liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä, ja hän ottaa vastuulleen Teamitin konsulttiliiketoiminnan. Teamit panostaa jatkossa entistä voimakkaammin IT-asiantuntijapalveluihin ja Sami vahvistaa tiimiämme erinomaisesti osaamisellaan ja kokemuksellaan.

”Yhteinen polkuni Teamitin kanssa ulottuu jo Teamitin alkuaikoihin, jolloin usean vuoden ajan ostin Teamitilta asiantuntijapalveluja. Asiakkaana vakuutuin jo silloin Teamitista yhteistyökumppanina.

On kerta kaikkiaan mahtavaa liittyä mukaan Teamitin kaltaiseen yritykseen, joka on jo vakiintunut toimija markkinassa, mutta edelleen ketterä ottamaan seuraavan suuren kehitysaskeleen liiketoiminnassaan.

Teamitissa minut vakuutti vahvasti ihmislähtöinen yrityskulttuuri, sekä koko tiimin aito innostus ja tinkimätön asenne asiakasarvon tuottamiseen”, Sami kertoo ensimmäisten päivien jälkeen.

Samin tavoittaa jatkossa osoitteesta sami.talpiainen@teamit.fi ja numerosta 040 550 39697

Tervetuloa tiimiin Sami!

One thought on “Sami Talpiainen on aloittanut Teamitillä Head of Consulting -roolissa 2.9.2019

  1. Pingback: 6 vuotta täyttävä Teamit potkaisi vauhtia syksyyn — Teamit

Comments are closed.