Onnellista uutta vuotta 2024

Vuosi 2023 on jälleen ollut vahvan kasvun vuosi Teamitille. Liikevaihtomme kasvoi yli 40 %, yltäen noin 9,4 miljoonaan euroon. Vuoden ehdoton kohokohta oli, että Teamit täytti 10 vuotta. Teamitin 10-vuotissynttäreitä juhlittiin yhdessä asiakkaidemme ja teamitläisten kesken avec. Saavutimme erittäin korkeat tulokset asiakastyytyväisyydessä, NPS-lukemalla +88 ja työntekijöiden tyytyväisyydessä eNPS-lukemalla +90. Onnistuimme palvelemaan asiakkaitamme kannattavasti, kasvattamaan strategisten…

Vuosi 2023 on jälleen ollut vahvan kasvun vuosi Teamitille. Liikevaihtomme kasvoi yli 40 %, yltäen noin 9,4 miljoonaan euroon.

Vuoden ehdoton kohokohta oli, että Teamit täytti 10 vuotta. Teamitin 10-vuotissynttäreitä juhlittiin yhdessä asiakkaidemme ja teamitläisten kesken avec.

Saavutimme erittäin korkeat tulokset asiakastyytyväisyydessä, NPS-lukemalla +88 ja työntekijöiden tyytyväisyydessä eNPS-lukemalla +90.

Onnistuimme palvelemaan asiakkaitamme kannattavasti, kasvattamaan strategisten asiakkaiden määrää ja hankkimaan uusia asiakkaita.

Teamit aloitti liiketoiminnan Saksassa vuonna 2023. Palkkasimme ensimmäisen työntekijämme, perustimme toimiston Berliiniin ja saimme ensimmäisen saksalaisen asiakkaan, jolla työskentelee useita konsulttejamme.

Myös vuosi 2024 tulee olemaan vahvan kasvun vuosi! Teamit jatkaa kansainvälistä laajentumistaan ja perustaa tytäryrityksen Saksaan.

Ohjelmistokehityksen, designin ja testauspalveluiden lisäksi Teamit vahvistaa asemansa AI:n johtavana toimittajana, kattaen sekä generatiivisen AI:n että perinteisen AI:n ja koneoppimisen tarjoamat mahdollisuudet. Teamit tulee myös vahvistamaan rooliaan neuvonantajana strategisille asiakkailleen.

Haluan ilmaista sydämelliset kiitokseni asiakkaillemme, teamitiläisille ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta, yhteistyöstä ja erinomaisesta työstä!

Toivotan kaikille onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!