Koodipaja muiden joukossa. No ei.

Ura. Sivun yläotsikko on itse asiassa väärä ja harhaanjohtava. Ainakin se on suppea. Sillä työn mieltäminen vain uraksi sisältää ajatuksen, että elämä on jossain toisaalla. Näin ei tarvitse olla ja niin ei meidän yrityksessämme ole. Vaihdetaan siis otsikko: Elämää Teamitillä. Hyvään elämään kuuluvat luottamus, reiluus, avoimuus, mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä haasteiden lomassa – sekä tulla…

Ura. Sivun yläotsikko on itse asiassa väärä ja harhaanjohtava. Ainakin se on suppea. Sillä työn mieltäminen vain uraksi sisältää ajatuksen, että elämä on jossain toisaalla. Näin ei tarvitse olla ja niin ei meidän yrityksessämme ole.

Vaihdetaan siis otsikko: Elämää Teamitillä. Hyvään elämään kuuluvat luottamus, reiluus, avoimuus, mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä haasteiden lomassa – sekä tulla palkituksi oikeudenmukaisella ja yksilöllisellä – itse valitsemallasi – tavalla. Näitä tarjoamme.

Syy on yksinkertainen. Haluamme joukkoomme parhaimmat ja innostuneimmat osaajat. Tahdomme, että viihdyt ja loistat ja kasvat kerallamme pitkään.

Lainataan amerikkalaista legendaa. Muusikko, visionääri, avantgardisti Frank Zappa nimesi erään albuminsa ironisella nimellä Just Another Band From L.A. Sisältö oli kuitenkin aivan muuta, uskallusta tehdä toisin, mutta kuitenkin timanttisella ammattitaidolla. Samaa voi sanoa Teamitistä. Koodipaja muiden joukossa. No ei.

Jussi Heikkilä, toimitusjohtaja

Tivin uutinen: Softayhtiö tarjoaa lennosta vaihdettavaa palkkamallia – ”haluamme tarjota täyden vapauden valita”
Kauppalehti:
Ohjelmistoyhtiön omaperäinen palkkamalli – Voi valita kuukausipalkan, provisiopalkan tai vaihdella näiden välillä
Verkkouutiset:
Ohjelmistoyhtiö kehitti palkkamallin: Näin saisit valita

One thought on “Koodipaja muiden joukossa. No ei.

  1. Pingback: Valitse tapa, jolla Sinut palkitsemme | Koodarit Palkka | teamit.fi

Comments are closed.