Katsahdus Blockchainin maailmaan

IWA:n toimitusjohtaja Rami Korhonen oli maaliskuun Teameetissä kertomassa Blockchainista, eli lohkoketjuista. Blockchain on kehitetty aikanaan Bitcoinien louhimiseen. Lohkoketjuille on viime vuosina yritetty kehittää muitakin käyttökohteita mutta markkinat murtavia käyttökohteita ei ole juurikaan löytynyt. Yksi Ramin mainitsemista, soveltuvista käyttökohteista on esim. identiteetinhallintaan liittyvät ratkaisut. Yhteenvetona Rami totesi, että Bitcoinien louhimiseen lohkoketjut soveltuvat parhaiten ja voi olla,…

IWA:n toimitusjohtaja Rami Korhonen oli maaliskuun Teameetissä kertomassa Blockchainista, eli lohkoketjuista.

Blockchain on kehitetty aikanaan Bitcoinien louhimiseen. Lohkoketjuille on viime vuosina yritetty kehittää muitakin käyttökohteita mutta markkinat murtavia käyttökohteita ei ole juurikaan löytynyt. Yksi Ramin mainitsemista, soveltuvista käyttökohteista on esim. identiteetinhallintaan liittyvät ratkaisut.

Yhteenvetona Rami totesi, että Bitcoinien louhimiseen lohkoketjut soveltuvat parhaiten ja voi olla, että Bitcoinien louhiminen tulee jäämään Blockchainien tärkeimmäksi käyttötapaukseksi. Rami suositteli tutustumaan Blockchainiin ja hankkimaan omakohtaista kokemusta.

Blockchain ja Bitcoin keskiössä Teamitin tapahtumassa

Kiitos Ramille erittäin mielenkiintoisesta ja käytännönläheisestä esityksestä!

Katso lisää kuvia Teameeteistä Instagramissa ja Facebookissa.