WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce on tutkitusti käytetyin verkkokauppa Suomessa, ja yleisin myös maailmalla. WooCommerce perustuu avoimeen lähdekoodiin ja se sisältää WordPress sisällönhallintajärjestelmän.

Teamitin WooCommerce-verkkokauppa: teema vaatekaupoille

Kun valitset verkkokaupaksesi WooCommercen, saat samalla verkkokauppaan täydellisesti integroidun sisällönhallinnan. Avoin lähdekoodi takaa sen, että WooCommerce kehittyy jatkuvasti.

WooCommerceen ja WordPressiin on toteutettu valtava joukko valmiita lisäosia, plugineja, joiden avulla saat erittäin kustannustehokkaasti käyttöösi toiminnallisuuksia, joihin monet yritykset ovat aiemmin joutuneet investoimaan suuria summia.

Teamitin tuotteistettu WooCommerce-verkkokauppa

Teamit on Suomen johtava business-kriittisten WooCommerce-verkkokauppojen toimittaja. Olemme tehneet WooCommercesta vielä entistä paremman tuomalla käyttöösi valmiiksi tuotteistetun kokonaisratkaisun, joka on optimoitu suomalaisille yrityksille.

Teamit on toteuttanut WooCommerceen joukon valmiita lisäosia, jotka tehostavat yrityksen kaupankäyntiä ja tarjoavat työkaluja monikanavaiseen kauppaan.

Lue lisää Teamitin verkkokaupoista