WooCommerce on erinomainen vaihtoehto Magento 2:lle

Magento ilmoitti lopettavansa tietoturvapäivitykset Magento 1:een kesäkuussa 2020. Käytännössä tämä ilmoitus on saanut Magento 1 -asiakkaat pohtimaan verkkokaupan alustan uusimista jo hyvissä ajoin ennen tuen päättymistä. Vaihtoehtona on joko päivittää verkkokauppa Magento 2:een tai vaihtaa verkkokauppa kokonaan uudelle alustalle.

Olen keskustellut asiasta useiden Magento 1 -asiakkaiden kanssa. Jokainen heistä on ollut halukas tutkimaan myös muita vaihtoehtoja Magento 2:en lisäksi. Useampi on myös suoraan sanonut, että eivät tule siirtymään Magento 2:een.

Tässä yleisimpiä kommentteja siitä, miksi uusia vaihtoehtoja haetaan:

 • Magento 2:een siirtyminen tarkoittaisi meille joka tapauksessa kokonaan uutta projektia, koska se poikkeaa niin paljon ykkösversiosta.”
 • Magentoa on ollut vaikea ylläpitää ja olemme tarvinneet toimittajan apua jopa pieniinkin muutoksiin.”
 • Magenton ylläpitäminen on ollut kallista.”
 • Emme ole olleet tyytyväisiä nykyiseen toimittajaamme.”
 • Magento on meille aivan liian raskas järjestelmä.”

Jos ajatus kakkosversioon siirtymisestä ei miellytä, kannattaa vaihtoehtona harkita WooCommercea, joka on nopeasti noussut suosituimmaksi verkkokaupaksi sekä Suomessa että kansainvälisesti. WooCommerce tarjoaa samoja etuja, jotka aikoinaan saivat yritykset valitsemaan Magenton:

 • WooCommerce on open source -ratkaisu, joka kehittyy nopeaa vauhtia.
 • Siihen on saatavilla valtava joukko erilaisia lisäosia (plugin) erittäin kustannustehokkaasti.
 • Modernien rajapintojen avulla WooCommerce voidaan integroida yrityksen taustajärjestelmiin, kuten toiminnanohjaus- tai taloushallinnon järjestelmiin.
 • Monet palveluntarjoajat ovat myös rakentaneet valmiita integraatioita WooCommerceen, esimerkkinä maksupalvelut ja logistiikkapalvelut.
 • WooCommerce on toteutettu yleisillä ohjelmointikielillä (mm. PHP), aivan kuten Magentokin, jolloin uusien toiminnallisuuksien toteuttajia löytyy runsaasti.
 • WooCommerce on WordPress-sisällönhallintajärjestelmän moduuli. Toisin sanoen sisällönhallintaa ja verkkokauppaa hallinnoidaan samoilla työkaluilla ja ne toimivat täysin synkronissa keskenään.

Teamit on tehnyt WooCommercesta entistä paremman. Olemme tuotteistaneet WooCommercen, WordPressin ja kokoelman erinomaisia lisäosia yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme myös ratkaisun ylläpidon ja versiopäivitykset.

WooCommerce tarjoaa samoja etuja, jotka aikoinaan saivat yritykset valitsemaan Magenton.

Olemme kehittäneet myös joukon uusia lisäosia, kuten kassajärjestelmän, monivarastonhallinnan, ostotilaustyökalun, inventaarityökalun, jne. Lisäksi Teamitin ratkaisu sisältää tehokkaan integraatio-palveluväylän, joka mahdollistaa entistä monipuolisemmat integraatiot yritysten taustajärjestelmiin.

Kun ratkaisun avulla voidaan toteuttaa verkkokauppa sekä B2C- että B2B-kauppaan, voidaan sanoa, että WooCommerce Teamitin toimittamana mahdollistaa juuri sellaisten verkkokauppojen monipuolisen toteutuksen, johon yritykset valitsivat aikoinaan Magenton. Siksi väitämmekin, että WooCommerce on erinomainen vaihtoehto Magento 2:lle.

Lue lisää Teamitin verkkokaupoista

Jussi Heikkilä

Jatka lukemista