Verkkokaupat

Toteutamme markkinoiden edistyksellisimmät monikanavaisen verkkokaupan kokonaisratkaisut kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. Ratkaisumme mahdollistavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Verkkokauppa suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teamitin modulaarinen verkkokauppa-alusta sopeutuu saumattomasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Asiakaslähtöiset ratkaisut
kuluttaja- ja B2B-kauppaan

Verkkokaupparatkaisumme on suunniteltu sekä kuluttajakaupan että B2B-kaupan tarpeisiin. Lähtökohtana on erinomainen asiakaskokemus ja käytön helppous. B2B-kauppaan ratkaisumme tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia, jotta yritys voi palvella omia asiakkaitaan yksilöllisesti.

Tarvittaessa toteutamme yhdessä asiakkaamme kanssa palvelumuotoilu-projektin ennen verkkokaupan pystytystä, jotta varmistamme, että verkkokaupan asiakkaiden kaikki asiointipolut on huomioitu. Verkkokaupan ylläpidon sujuvuus on huomioitu ratkaisussamme.

Teamitin tuotteet
verkkokauppaan

Ratkaisumme kattavat sekä valmiista moduuleista toteutetut ratkaisut aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin, asiakkaan omiin järjestelmiin integroituihin kokonaisratkaisuihin.

 1. Teamit Omnichannel

  kokonaisratkaisu yritykselle, jolla on liiketoimintaa sekä verkossa että kivijalassa. Ratkaisu kattaa kaiken vaadittavan verkkokaupasta ERP-toiminnallisuuksiin ja POS-järjestelmään valmiiksi integroituna kokonaisuutena.

 2. Teamit Integrated

  modulaarinen ratkaisu, joka yhdistää toisiinsa asiakkaan omat järjestelmät (esim. ERP, PIM) ja Teamitin monipuoliset verkkokaupparatkaisut. Lisäksi kokonaisuuteen voidaan joustavasti liittää muita kolmannen osapuolen ratkaisuja. Teamit Integrated mahdollistaa vaativien, räätälöityjen kokonaisuuksien toteuttamisen.

Ratkaisujen pohjana moderni
verkkokaupan arkkitehtuuri

Verkkokaupan laajennettavuus ja skaalautuminen liiketoiminnan kasvaessa on huomioitu ratkaisussamme. Verkkokauppamme perustuu moderniin verkkokaupan arkkitehtuuriin, jonka ytimessä on Teamitin kehittämä AIO Digital Platform. AIO toimii kaikkien Teamitin tarjoamien verkkokauppojen sydämenä ja sen keskeisinä ominaisuuksina ovat:

 1. Integraatiot

  AIO:n avulla eri järjestelmät kuten verkkokauppa, CMS, ERP ja PIM integroidaan saumattomaksi kokonaisuudeksi. AIO mahdollistaa kuhunkin tarkoitukseen parhaiten soveltuvien järjestelmien hyödyntämisen osana kokonaisuutta.

 2. Mikropalvelut

  AIO:on voidaan toteuttaa interaktiivisia mikropalveluita, jotka toimivat osana verkkokaupan kokonaisratkaisua. AIO sisältää myös valmiita mikropalveluita, joista esimerkkeinä ovat ostotilaus, POS ja varastokeräily.

Verkkokauppatoteutus AIO:lla

Digitaalisuuden erityispiirteet
kaupankäynnissä hyödynnetty

Digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet kaupankäynnissä kehittyvät jatkuvasti ja niitä on hyödynnettävä järkevästi. Digitaalisuus tuo parhaimmillaan lisäarvoa, jota parhainkaan kaupan myyjä ei pysty tarjoamaan. Hyödyntämällä sekä tuotepohjaisia, jatkuvasti kehittyviä verkkokaupan alustaratkaisuja, laajaa integroitavuutta ja eri palvelutoimittajien parhaita ratkaisuja (esim. logistiikkaan, maksamiseen, digimarkkinointiin) saa yritys käyttöönsä tehokkaan myyntikoneen, ja samalla kyetään varmistamaan että ratkaisut kattavat myös tulevaisuuden tarpeet.

Lataa tuotekuvaukset