Projektipäällikkö

Etsimme joukkoomme kokenutta Projektipäällikköä.

Teamitin projektipäällikkönä roolisi on vastuullinen ja monipuolinen. Tarpeesta riippuen luotsaat eteenpäin Teamitin digitaaliseen kaupankäyntiin liittyviä projekteja tai vaihtoehtoisesti osallistut asiakkaidemme ICT-projektien suunnitteluun ja vetämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Olemme monessa mukana ja toimimme toimialariippumattomasti. Toivommekin tulevalta projektipäälliköltä rikasta kokemusta erilaisissa projekteista ja työympäristöissä, erityisesti isoissa monitoimittajaprojekteissa. Kokemus digitaalisen kaupankäynnin ratkaisuista – erityisesti verkkokaupoista – auttaa menestymään roolissa.

Innostut sekä teknologiasta että ihmisistä ympärilläsi. Tunnet ICT-maailman koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta. Tiedät, että digitalisaation hyödyntäminen organisaatioissa edellyttää muutosjohtamista. Ajat muutosta eteenpäin sinnikkäästi omaa esimerkkiäsi näyttäen – ketterästi, tottakai. Olet sopivasti pedantti ja vahvimmillasi työn suunnittelussa ja organisoinnissa. Tunnet moderneja projektinhallintamalleja ja työkaluja. Uit monimuotoisissa työyhteisöissä kuin kala vedessä, sillä arvostat erilaisuutta ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ennen kaikkea sinulla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja sinnikkyyttä saattaa projektit kunnialla maaliin.

Jos homma vaikuttaa kiinnostavalta, haluamme kuulla sinusta! Keskustelemme kaikkien hakijoiden kanssa, joten ota yhteyttä jo tänään! Lähetä hakemus meille ja me soitamme sinulle!

Kysy lisää ja me vastaamme: careers@teamit.fi

Teamitin arvot

Arvomme ovat työkulttuurimme perusta. Jos jaat ne kanssamme, viihdyt meillä varmasti.

 1. Asenne

  Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Avoimuus

  Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan. Meillä saat vapautta ja vastuuta.

 2. Innostus

  Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.

Työntekijän edut

icon-salary

Kilpailukykyinen palkka

icon-lunch

Lounaskortti

icon-health

Korkealaatuiset työterveyspalvelut

icon-laptop

Sinulle sopivat työkalut

icon-smile

Liikunta & Kulttuuri

icon-insurance

Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

icon-time

Joustava työnteko

icon-diamond

Osaamisen kehittäminen

icon-heart

Tapahtumat

Esittele itsesi

Kiinnostuitko?

Käymme keskusteluja osaajien kanssa jatkuvasti, eikä meillä ole perinteisiä hakuaikoja. Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Vinkki! Annamme erityistä painoarvoa konkreettisille taidonnäytteille.

Lähetä hakemus

Konsulttirooleissa käytämme Teamitin omaa CV:tä. Jos olet kiinnostunut konsultoinnista, voit nopeuttaa valintaprosessia täyttämällä Teamit Profiili -pohjan.

Suomenkielinen Teamit Profiili -pohja

Teamit Profile Template in English