Kokemuksia Teamitistä

Henkilöstötyytyväisyyskyselymme tuloksista nousi esiin, että ideaali työpaikan tärkein ominaisuus on mukavat työkaverit ja -yhteisö, työviihtyvyys, ilmapiiri ja tiimihenki. Mitä mieltä sitten konsulttimme ja muissa tehtävissä työskentelevät teamitläiset ovat Teamitistä? Tässä otteita avoimista vastauksista. Miten kuvailisit Teamitiä työpaikkana? Rento, avoin, matalahierarkkinen – Muissa tehtävissä työskentelevä, 2019 “Teamit on innokas ja energinen. Teamit haluaa haastaa itseään, eikä…

Henkilöstötyytyväisyyskyselymme tuloksista nousi esiin, että ideaali työpaikan tärkein ominaisuus on mukavat työkaverit ja -yhteisö, työviihtyvyys, ilmapiiri ja tiimihenki. Mitä mieltä sitten konsulttimme ja muissa tehtävissä työskentelevät teamitläiset ovat Teamitistä? Tässä otteita avoimista vastauksista.

Miten kuvailisit Teamitiä työpaikkana?

Rento, avoin, matalahierarkkinen

– Muissa tehtävissä työskentelevä, 2019

“Teamit on innokas ja energinen. Teamit haluaa haastaa itseään, eikä jäädä aloilleen. Teamit arvostaa työntekijöitään ja uskoo heihin.”

– Muissa tehtävissä työskentelevä, 2019

”Teamit on työpaikka, jossa pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja jossa on mahdollisuus tulla kuulluksi sekä vaikuttaa asioihin.”

– Muissa tehtävissä työskentelevä, 2019

”Meitä arvostetaan ja meistä huolehditaan hyvin, kannustetaan opiskeluun ja terveellisiin elämäntapoihin. Teamit on ihan paras työpaikka.”

– Konsultti, 2019

”Nykyinen panostus osaamisen kehittämiseen on jo ihan huipputasolla.”

– Konsultti, 2019

“Suuren yrityksen edut, mutta pienen yrityksen byrokratia. Satsaa työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen. Halua ja uskallusta kokeilla uusia asioita / malleja / teknologioita, mutta niitä lähestytään kuitenkin jalat maassa.

– Konsultti, 2019

“Kasvava, dynaaminen IT-konsulttifirma. Kilpailukykyiset edut.”

– Konsultti, 2019

Hyvät koulutusmahdollisuudet, työntekijöitä kuunnellaan ja asioihin/kysymyksiin vastataan nopeasti.

– Konsultti, 2019

Työpaikka, jossa mukavat kollegat ja mukavia yhteisiä tapahtumia.

– Konsultti, 2019

Kehitämme Teamitiä läpinäkyvästi koko tiimin voimin

Haluamme, että jokaisella on vapaus vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin ja suuntaan. Tuomme kehitystarpeet pöydälle ja työstämme toimenpiteitä eteenpäin koko tiimin avulla.

Lue lisää miten Teamitillä huolehditaan yrityskulttuurista.