Hyvää juhannusta 2022!

Juhannus herättää aurinkoisia ja positiivisia ajatuksia, muistoja ja toiveita. Juhannuksena nautitaan auringosta, yöttömästä yöstä, hyvästä ruoasta, saunasta, kokosta, festareista ja monista muista kivoista jutuista. Yrityksissä koitetaan saada projektit maaliin ja alkuvuosi pakettiin. Alkuvuosi on tosiaan mennyt jälleen kerran vauhdilla. Minulla on tapana sanoa vuodenvaihteen jälkeen, että nyt on sitten juhannus. Tuntuu, että vuosi vuodelta tuo pitää enemmän ja enemmän paikkansa.

On kiva voida todeta, että alkuvuosi on mennyt varsin hyvin suunnitelmien mukaan ja Teamit on pysynyt tavoitteidensa mukaisella kasvu-uralla. Olemme saaneet vuoden mittaan paljon hienoja, uusia kollegoita. Joustava palkkamallimme näyttää tarjoavan sopivan vaihtoehdon jokaiseen makuun. Teamit lanseerasi ensimmäisenä IT-konsultointiyrityksenä vaihtoehtoiset palkkamallit, eli asiakaslaskutukseen perustuvan kuukausipalkan ja kiinteän kuukausipalkan, joiden välillä työntekijä voi vapaasti valita.

Hyvän palkan lisäksi tärkeää on tietenkin mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Vanha sanonta kertoo, että jos asiakkaalle toimittaa, mitä asiakas on tilannut, on iso riski, että asiakas tilaa toistekin. Erinomainen asiakastyytyväisyys on lisännyt asiakkaidemme luottamusta palveluihimme ja mahdollistanut olemassa olevien asiakassuhteiden syventämisen.

Panostamme kestävään ja eettiseen kehitykseen. Meillä onkin asiakkaita kaikilla arvojemme mukaisilla toimialoilla. Olemme onnistuneet saamaan merkittäviä uusia asiakkaita alkuvuoden aikana. Olemme myös ottaneet kansainvälistymisen ensiaskeleita ja Teamit AS on saatu virallisesti rekisteröityä Norjaan. Liiketoiminta on kasvanut tavoitteidemme mukaisesti.

Kaiken kruunaa hieno tiimi, #teamteamit. Teamitille on muodostunut kannustava työyhteisö. Kaverilta voi kysyä, eikä kaveria jätetä. Asioita tehdään yhdessä. Mukavaa aikaa on vietetty paljon myös erilaisissa tapahtumissa työn ulkopuolella. Ollaan oltu porukalla laskettelemassa, laulettu karaokea konttorilla, boulderoitu, vietetty leffailtoja ja seilattu purjelaivalla.


Teamitissä toteutettiin alkuvuonna myös henkilöstöanti, jonka seurauksena lähes kaikki teamitläiset ovat yrityksemme omistajia.

Ilmeisesti asiat ovat suht’ kohdallaan, kun Teamitistä ei ole lähtenyt yhtään ohjelmistokehittäjää viimeisen kolmen vuoden aikana. Tavoitteemme on pitää Teamit sellaisena, ettei olisi tarvetta lähteä jatkossakaan.

Alkuvuoteen voi olla erittäin tyytyväinen ja kiitos siitä kuuluu jälleen kerran mahtaville teamitläisille, asiakkaillemme ja kumppaneillemme! Lisäksi projekteissamme työskentelee iso joukko erittäin osaavia alihankkijoita, joille myös suuri kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Nyt on aika ottaa rennosti ja nauttia! Oikein hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesää kaikille!

Aurinkoisin terveisin

Jussi

Jussi Heikkilä

Jatka lukemista