Ecommerce + Shop Tech 2018 – Ensimmäinen päivä takana!

Terveisiä Ecommerce + Shop Tech -messuilta!

 

Suomen suurin digitaalisen liiketoiminnan messutapahtuma Ecommerce + Shop Tech järjestetään tänä vuonna 14.-15.3. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa kaupan teknologiat, digitaalinen liiketoiminta ja kokonaisvaltainen asiakaskokemus ovat keskiössä. Teamit on messuilla mukana – tottakai. Paikan päällä edustavat Teamitin CEO Jussi Heikkilä, Head of Ecommerce Mika Kansikas, CTO Joni Lindqvist ja HR & Admin -koordinaattori Mirka Rantanen. 

Ensimmäisen päivän tunnelmia

Ensimmäisenä messupäivänä tunnelma oli korkealla. Pääsimme esittelemään Teamitin digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja sekä nykyisille että tuleville verkkokauppiaille. Teamitin osastolla oli vilskettä – kävimme mielenkiintoisia keskusteluita verkkokauppiaiden haasteista ja onnistumisista sekä digitaalisen kaupankäynnin tulevaisuudesta.

Huomenna jatketaan

Messut jatkuvat huomenna samalla hyvällä meiningillä. Huomenna esittelemme Marinekaupalle toteuttamamme monikanavaisen Teamit Omnichannel -kokonaisratkaisun esityksessämme ”Kokonaisratkaisu verkkokauppaan ja kivijalkamyyntiin, case Marinekauppa” klo 11:30 Retail Business Stagella.

Teamit Omnichannel on verkkokaupan kokonaisratkaisu. Integroitu kokonaisuus sisältää mm.

  • Verkkokaupan ja sisällönhallinta-järjestelmän
  • ERP-toiminnallisuuden
  • Monivarastohallinnan
  • POS-kassajärjestelmän
  • Työkalut kampanjointiin

Teamitin osastolla on mahdollisuus tutustua Teamit Omnichannel -ratkaisuun käytännön tasolla – CTO:mme Joni demoaa ratkaisua kiinnostuneille klo 9-16 välillä. Tervetuloa huomenna Messukeskukseen ja vierailemaan Teamitin osastolla 3e21!

 

Christel Isberg

Jatka lukemista