Etsimme Data Scientistia Helsingin seudulle tai Tampereelle

Oletko jo ollut tekemisissä AI:n ja datan kanssa ja yhä kiinnostunut jatkamaan samalla tiellä? Olemme kiinnostuneita kuulemaan tilanteestasi lisää. Hae siis meille Teamitille!

 

Teamitille liittyessäsi olet osana matalahierarkkista, joustavaa ja läpinäkyvää organisaatiota. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisen henkilöstön jäsenen mielipiteestä yritystä kehittäessä, koska koemme, että vain niin voimme olla paras mahdollinen työnantaja henkilöstöllemme.

Tulet olemaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jonka henkilöstöön kuuluu useita kokeneita huippuosaajia. Näin ollen emme pelkästään tarjoa mahdollisuutta vertaisoppimiseen ja tiedon jakamiseen, mutta myös odotamme sitä henkilöstöltämme.

Suurin osa tiimistämme toimii kentällä asiantuntijoina erinäisissä toimeksiannoissa asiakkaiden tiloissa. Meidän Data Scientist -osaajana pääsetkin työskentelemään Suomen suurimpien toimijoiden toimeksiannoissa. Toimintaympäristössä rinnallasi on muita kokeneita ammattilaisia, jotka kannustavat ja tukevat sinua työympäristön haasteissa. Pääset käyttämään taitojasi ja kehittämään itseäsi yhä eteenpäin taitavan tukijoukon avulla.

Toivomme, että varusteisiisi kuuluvat jotkin seuraavista:

 • Python, R, Java ja Scala

Bonusta on, jos sinulla on kokemusta seuraavista:

 • Koneoppiminen, neurolingvistinen ohjelmointi, tekstintunnistus
 • JavaScript, React, Node

Miksi Teamit?

Viihdyt meillä, jos omaat tinkimättömän asenteen, uskot avoimuuteen, arvostat matalaa hierarkiaa, haluat kehittyä, olla aidosti mukana kehittämässä yritystä ja sinulla on intohimoa tehdä parhaasi. Nautimme työstämme ja puhallamme yhteen hiileen. Katsomme eteenpäin ja innostumme uusista asioista. Korkea moraalimme ja peräänantamaton asenteemme näkyy tekemisessämme. Odotamme myös vastaavia asioita uusilta osaajiltamme, pitääksemme myös jatkossa nämä asiat näkyvissä omassa tekemisessämme.

Teamitin arvot

Arvomme ovat työkulttuurimme perusta. Jos jaat ne kanssamme, viihdyt meillä varmasti.

 1. Asenne

  Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista.

 2. Avoimuus

  Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat.

 1. Luottamus

  Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan. Meillä saat vapautta ja vastuuta.

 2. Innostus

  Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme.

Työntekijän edut

icon-salary

Kilpailukykyinen palkka

icon-lunch

Lounaskortti

icon-health

Korkealaatuiset työterveyspalvelut

icon-laptop

Sinulle sopivat työkalut

icon-smile

Liikunta & Kulttuuri & Hieronta

icon-insurance

Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

icon-time

Joustava työnteko

icon-diamond

Osaamisen kehittäminen

icon-heart

Tapahtumat

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Aloitamme keskustelut saman tien, joten ota yhteyttä jo nyt! Tutustumme mielellämme myös työnäytteisiisi.

Kysy lisää: careers@teamit.fi

Lähetä hakemus